Concept

Walldeco is een verkoopsite die 4 vernieuwende en complementaire producten aanbiedt, bestemd voor de muurdecoratie van showrooms, winkels, kantoren of andere ruimten.

Contacteer ons

U bent verantwoordelijk voor een winkelruimte die deel uitmaakt van een netwerk.

Dankzij het wachtwoord dat u van het hoofdfiliaal ontving, kunt u vanaf nu onbeperkt surfen op de website van Walldeco. In de rubriek “order” kunt u het decor, dat het best bij de sfeer van uw winkelruimte past, kiezen en bestellen.

U bent verantwoordelijk voor het naleven van het grafisch charter en de decoratie van een netwerk verkooppunten.

Voor uw merk creëert Zebra Graphics graag een gepersonaliseerde en beveiligde “Walldeco”-website die uw eigen beelddatabank bevat.

Na uw toestemming wordt deze website ook opengesteld voor de verantwoordelijken van uw verkooppunten.
Elke verantwoordelijke maakt een keuze uit de door u geselecteerde visuals en bestelt online de gewenste decoratie uit ons productengamma.

Walldeco is een eenvoudige maar vernieuwende manier om uw merknaam en imago te verspreiden en te uniformeren, en garandeert schitterende decoraties voor al uw verkooppunten.

U wenst interieurruimte te decoreren.

Zebra Graphics creëert voor u een gepersonaliseerde en beveiligde “Walldeco”-website die uw eigen beelddatabank bevat.

Eens deze website gecreëerd is, kunt u kiezen uit uw visuals en het gewenste decor uit ons productengamma online bestellen.

Walldeco is een eenvoudige maar vernieuwende manier om gevarieerde decors te ontwerpen en te realiseren. Een decor dat aangepast is aan elk interieur!

U bent verantwoordelijk voor een winkelruimte die deel uitmaakt van een netwerk.

Dankzij het wachtwoord dat u van het hoofdfiliaal ontving, kunt u vanaf nu onbeperkt surfen op de website van Walldeco. In de rubriek "order" kunt u het decor, dat het best past bij de sfeer van uw winkelruimte, kiezen en bestellen.

  • Franchisor

  • Architect

  • Franchisenemer